Dekhengsten


Dekgeld en voorwaarden 2010 - PRE / Andalusier hengstenDekgeld Comprador VIII of Abanto VII euro 750,-- excl. dierenartskosten. voor PRE merries.
Voor Niet-PRE merries beperkt beschikbaar. Vraag naar voorwaarden

Scannen zodat op eisprong gedekt wordt is verplicht.
Ervaren mini-schouwhengstjes hebben we hier wel, zodat de dierenarts niet iedere dag op de stoep hoeft te staan.

Stalgeld de eerste week gratis, daarna euro 8,-- per dag voor merries zonder veulen en euro 11,-- voor merries met veulen. Merries die problemen hebben met drachtig worden, c.q. vorig jaar verworpen hebben of niet drachtig na dekken, pas na overleg en evt. dierenarts onderzoek

Dekgeld en stalings- plus dierenarts kosten te voldoen bij het ophalen van de merrie na de eerste dekking.

Entingen moeten in orde zijn. Geen achter ijzers. Verblijf verder voor rekening en risico merrie eigenaar. WA-verzekering met paarden dekking verplicht.

Dekseizoen vanaf eind april 2010 tot 01-09-2010. Daar buiten alleen na voorafgaande afspraak.!!

Als de merrie onverhoopt toch niet drachtig is dan jaar daarop 50% reductie op dekgeld excl. stalling en dierenarts kosten. Dekken van de zelfde merrie door de PRE hengst( en) die we dan beschikbaar hebben

Merries die er niet gezond uitzien, snotteren, vaginale uitvloeiing hebben schimmelplekken vertonen enz. enz. laten wij niet toe op stal c.q. worden niet gedekt. Verdere voorwaarden op aanvraag.

Wij hebben al zo'n 15 jaar ervaring met het natuurlijk dekken van hengsten op onze stal.We zijn ook in het bezit van de officiele diploma drachtigheidsbegeleiding ( zgn. KI-cursus). En daarnaast is er een zeer ervaren dierenarts in het begeleiding van merries, scannen enz. die aan huis komt.

Wil je onze hengsten eens komen bewonderen, bel gerust eens op en maak een afspraak.,
0528 - 34 42 06 06- 21 22 3940
Ga naar pagina   <<        >>